Campania  Aer curat pentru sanatatea copilului tau-img

Campania Aer curat pentru sanatatea copilului tau

LIFE ART SI GRADINITA IRINA LANSEAZA O CAMPANIE DE PROMOVARE A AERULUI CURAT IN GRADINITELE DIN ROMANIA
 
 
Majoritatea instituțiilor de învățământ din România se confruntă cu probleme precum absenteismul generat de contactarea pe cale aeriană a unui număr important de boli de tipul răcelilor sau a alergiilor, precum și cu lipsa de energie sau de concentrare a copiilor.
 
Toate aceste probleme sunt normale în spațiile publice în care aerul interior nu este curățat în mod frecvent cu ajutorul unor aparate specializate. Copiii sunt mai expuși la aceste probleme în absența unui sistem imunitar puternic. 
 
Purificatoarele Airfree sunt printre cele mai performante produse de tratare a aerului interior, oferind utilizatorilor avantajul unor costuri de întreținere minime datorită faptului că nu folosesc filtre. 
 
Conducerea grădiniței Irina și-a dorit foarte mult să ofere cele mai bune condiții copiilor și a optat pentru montarea acestor aparate în spațiile în care își desfășoară activitatea copii cu vârste mici. Cu această ocazie echipa Life Art Distribuție va realiza o serie de măsurători concrete pentru a sublinia importanța acestor dispozitive. 
 
Rezultatele vor fi făcute public. Life Art Distribuție va măsura evoluția unor indicatori precum absenteismul, implicarea copiilor sau starea generală de sănătate a acestora. Campania „Aer curat pentru sănătatea copilului tău” se va derula în perioada aprilie – iunie 2017
 
Urmărește rezultatele acestei campanii și noutăți despre aceste produse pe pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/PurificatorAIRFREE/ sau pe site-ul www.lifeart.ro.