Clubul Venta Romania

 

Pentru ca ati achizitionat un umidificator si purificator de aer Venta, am creat special pentru dumneavoastra Clubul Venta Romania! Ne propunem sa facilitam accesul dumneavoastra nu doar la produsele premium oferite de Life Art Distributie, ci si la servicii premium si informatii de calitate pentru o viata mai sanatoasa si confortabila.

 

De ce sa va inscrieti in Clubul Venta Romania?

 

Inscriindu-va in Clubul Venta, aveti parte doar de beneficii:

  • Membrii beneficiaza de 3% discount la orice aparat de umidificare si purificare, precum si la consumabilele aferente (aditiv igienic, solutie de curatat, seturi de odorizante)
  • Servicii de intretinere a aparatelor (serviciu contra-cost de verificare si mentenanta a aparatelor, pe baza de programare prealabila)
  • Promotii si reduceri exclusive
  • Concursuri
  • Tutoriale (cu privire la functionarea, utilizarea si intretinerea aparatelor de umidificare si purificare Venta si nu numai)
  • Informatii utile cu privire la produsele achizitionate, sfaturi pentru o viata mai confortabila si mai sanatoasa
  • Posibilitatea de a pune intrebari si primi raspunsuri.

 

Cum va puteti inscrie in Clubul Venta Romania?

 

Este extrem de simplu si dureaza doar cateva secunde. Trebuie doar sa aveti un cont activ de Facebook!

 

1. Intrati in contul dumneavoastra de Facebook. Accesati pagina Clubului Venta Romania si trimiteti cererea de inscriere facand click pe “Inscrie-te in grup”. Cererea va fi aprobata de administratorul grupului in max. 48 de h si veti primi o notificare in momentul aprobarii.

 

sau

 
2. Adaugati Venta Romania ca prieten pe Facebook. Accesati pagina Clubului Venta Romania. Trimiteti cererea de inscriere facand click pe “Inscrie-te in grup”. Cererea va fi aprobata de administratorul grupului in max. 48 de h si veti primi o notificare dupa aprobare.