Produsele comercializate de firma Life Art Distribuție pot fi achiziționate prin următoarele modalități: prin plasarea comenzii online sau telefonic, fie prin solicitarea produselor direct în showroom-ul nostru din Bd. Iuliu Maniu, nr.15, corp C 40, Sector 6, București, in incinta S.C. Legume Fructe Militari S.A.

 

Comandă online!

Folosind meniul din stânga sau cel de sus, navigați prin categoriile de produse. Odată ce ați găsit produsul dorit, stabiliți cantitatea și apăsați pe butonul Pune in cos.

 

 

Coșul de cumpărături

 

La adăugarea produselor în coș, veți fi anunțat automat. Puteți merge la coșul de cumpărături, pe care îl puteți accesa apăsând butonul din colțul din dreapta sus.

 

În pagina coșului de cumpărături aveți posibilitatea să revedeți lista produselor, să actualizați cantitatea sau să renunțati la unul sau la toate produsele selectate. De aici puteți să vă conținuați cumpărăturile sau să trimiteți comanda.


 

Detaliile de livrare și comandă!

 

Dupa ce ați ales produsele, apăsați butonul Trimite comanda.

 

1. Dacă sunteți client nou, va trebui să vă introduceți datele pentru crearea contului pe site-ul nostru (adresa de e-mail, o parolă la alegere sau generată aleatoriu, numele și prenumele, numărul de telefon). Contul se creează o singură dată, dacă alegeți să vă conectați cu aceeași adresă de e-mail. Ulterior, la fiecare comandă, puteți intra în cont prin introducerea adresei de email și parolei.

 

Boxul Alias vă este de foarte mare ajutor întrucât puteți să denumiti setul de informatii (de livrare, de facturare) si sa le diferentiati in cazul in care alegeți să plasați mai multe comenzi de pe același cont cu date diferite de facturare și/de livrare. ALIASUL este denumirea generica a setului de date (de exemplu "acasa" sau "firma", etc.). Datele din formular le veti completa o singura data si le veti regasi ulterior dupa textul introdus in campul ALIAS.

 

 

După crearea contului, alegeți tipul de factură dorit (persoană fizică sau persoană juridică), introduceți datele de facturare, datele de livrare, alegeți modalitatea de plată și de livrare și puteți finaliza comanda.

 

2. Dacă sunteți deja client, introduceți e-mailul și parola în boxul care se deschide după ce ați apasat butonul Trimite comanda. Datele de facturare și de livrare se păstrează și le puteți bifa pentru a continua comanda sau puteți introduce alte date de facturare și de livrare.

 

Trimiterea comenzii

 

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul Trimite comanda. Veti primi automat un mail cu detaliile comenzii efectuate. Ulterior, veti fi contactat de un reprezentant al Life Art Distributie pentru a confirma comada si a stabili detaliile acesteia.