Viziune:

 

Life Art Distribuție Srl folosește tehnologie germană pentru a oferi clienților săi calitate și garanția produselor și serviciilor. Oferim soluții de umidificare și purificare a aerului Venta Luftwaescher, dezumidificare Aerial GmbH și instrumente de măsurare a nivelului de umiditate Gann.

 

Ne propunem sa devenim unul dintre Liderii din acest domeniu, avand un impact pozitiv in viata clientilor nostri.

 

Pentru noi, fiecare zi de munca este o satisfactie, ne dezvoltam personal si profesional pentru a oferi nu doar produse si servicii ci solutii.

 

Misiune:

 

Reprezentam direct in Romania marcile germane HeyloVenta Luftwaescher, Aerial si Gann.

 

Vindem prin Show-room, on-line prin site-urile web ale Companiei și prin cele ale partenerilor, prin distribuitori și colaboratori produsele marcilor pe care le reprezentam în Romania.

Oferim servicii de inchiriere pentru dezumidificarea, umidificarea, încălzirea, răcirea, purificarea și masurarea aerului și a diverselor materiale de constructii sau a cladirilor.Ne face placere sa oferim serviciile și produsele noastre clientilor care cauta si apreciaza calitatea la cele mai inalte standarde.

Suntem o echipa unita, gata sa evolueze si sa invete mai multe, să ne dezvoltam personal si profesional in acest mediu de lucru.Ne propunem să facem cât mai accesibile produsele și serviciile noastre, de calitate germană garantată, cât mai multor clienți interesați de acestea.

 

 

Valori:

 

 

Calitatea – Pentru noi, calitatea este valoarea cea mai mare pentru ca ne asigura satisfactia unui lucru bine facut, a unui client multumit si a unei zile implinite;

Promptitudinea – Este principiul pe care ne bazam pentru a dovedi importanta satisfactiei clientilor nostri;

Raport corect calitate-pretProdusele si serviciile noastre sunt de calitate premium si asigura clientului o folosinta indelungata cu costuri diminuate, o implinire corecta si intocmai a nevoilor si asteptarilor lor.

Responsabilitate socială -  Considerăm că muncim azi pentru viitorul copiilor noștri și aducem în piață soluții moderne cu impact minim asupra mediului înconjurător.