1. Aerial GmbH

Logo Aerial GmbH

Producatorul german Aerial GmbH este in prezent unul dintre liderii europeni in dezvoltarea de tehnologie de dezumidificare pentru uz casnic, industrial si comercial, compania fiind pe piata inca din 1990.

Aerial produce de peste 20 de ani echipamente de dezumidificare cu o larga arie de utilizare, pentru inlaturarea umiditatii excesive si prevenirea formarii de mucegai si igrasie, avand la baza principiul economic al condensarii.

Dezumidificatoarele sunt prevazute cu noua tehnologie BlueDry, ceea ce le asigura o performanta sporita de dezumidificare la un consum redus  de energie.

 

2. Venta

Logo Venta Luftwascher

Venta este liderul european in producerea de umidificatoare si purificatoare de aer, dezvoltand si imbunatatind de mai bine de 30 de ani aceste aparate. Aparatul Venta indeplineste 2 scopuri: umidifica si purifica simultan aerul, fiind primul aparat care se bazeaza pe principiul umidificarii si purificarii aerului in case si birouri fara sa foloseasca filtre.

Umidificatoarele si purificatoarele Venta utilizeaza o tehnologie unica de umidificare-„evaporarea la rece”-, recunoscuta pe scara larga ca fiind cea mai buna.

 

3. Gann

Logo GANN - Feuchtemessung

Producatorul german Gann dezvolta de peste 50 de ani, aparate si echipamente de masura si control al umiditatii, care sunt capabile sa efectueze toate tipurile de masuratori in ceea ce priveste umiditatea lemnului, umiditatea structurala, umiditatea si temperatura aerului.

 

4. IQ Air

Logo IQAir

IQAir este productorul aparatelor de top în purificarea aerului, recunoscute de către organizații independente de testare a produselor ca fiind cele mai bune de pe piața la acest moment.

Sisteme IQAir produse în Elveția sunt singurele purificatoare de aer rezidentiale testate și certificate pentru a filtra particule ultrafine, de până la 0.003 microni, cu o eficiență minimă garantată de 99,5 %.

 

5. Trotec

Logo TROTEC

Grupul de companii Trotec este o corporație internațională de comerț și servicii cu filiale, regionale și întreprinderi partenere în peste 15 de țări.

În România, Life Art Distribuție importă și distribuie cema mai vândută serie compactă de dezumidficatoare casnice din Europa, pentru protejarea bunurilor împotriva umidității în exces și coroziunii. Aceste dispozitive pot fi utilizate, cu aceea eficiență, și în case de vacanță, birouri, garaje sau arhive.

empty