Inchiriere umidificatoare

 

 

Umidificatoarele si purificatoarele de aer Venta va sustin in realizarea in bune conditii a lucrarilor de pe santiere, printr-o umidificare menita sa stopeze si sa diminueze efectele nedorite ale aerului uscat in exces.

 

Inchirierea umidificatoarelor Venta garanteaza calitatea rezultatului final al lucrarii dvs, fiind vorba despre aparatura premium de origine Germania.

 

Descrierea serviciului: inchiriere  umidificatoare profesionale Venta Luftwaescher pentru umidificarea imobilelor in vederea aclimatizarii si montarii in conditii optime a parchetului de calitate Premium.

 

Conditii de exploatare a umidificatoarelor: se recomanda ca umidificatoarele si purificatoarele Venta sa functioneze non stop, iar o data la 24h sa se faca reumplerea acestora cu apa de catre Beneficiar in modul indicat la instalarea aparatelor; o data la 10-14 zile, Prestatorul va curata umidificatoarele si le va adauga Aditivul Igienic; se mai recomanda ca temperatura sa nu depaseasca 20⁰C; din partea beneficiarului se asigura curentul necesar putere minim 300W monofazat. Costurile curentului sunt suportate de catre beneficiar. Pentru intreruperea curentului din motive tehnice de catre santier sau persoane neautorizate nu suntem responsabili. 

 

 

Rent-to-buy

 


Beneficiarul are posibilitatea de a pastra integral sau partial aparatele la finalul Contractului de inchiriere a umidificatoarelor, daca s-a achitat intreaga valoare a Contractului. Pentru ca aparatele sa parvina beneficiarului, se va calcula diferenta dintre valoarea de vanzare a umidificatoarelor si purificatoarelor si valoarea Contractului, urmand ca beneficiarul sa achite diferenta pentru aparatele care urmeaza sa intre in proprietatea sa. La aceasta suma se adauga o suma suplimentara care se stabileste in functie de numarul aparatelor de umidificare inchiriate, durata Contractului de inchiriere umidificatoare si locatia care se umidifica, reprezentând contravaloarea: serviciului de montaj, intretinere si curatare la 10-14 zile, costul solutiilor de intretinere si curatarea (Aditivul Igienic si Solutia de curatat Venta), masuratorile de umiditate (x deplasari). Aparatele de umidificare vor fi predate Beneficiarului curatate si in stare perfecta de functionare, beneficiind de Garantie 2 ani de la data predarii.

 

In cazul in care nu se opteaza pentru achizitia umidificatoarelor, Beneficiarul este exonerat de plata sumei suplimentare.

 

 

Conditii rent-to-buy

 

 

1.      Contractul de inchiriere a umidificatoarelor trebuie incheiat pentru o perioada de cel putin 10-14 zile;

2.      Plata contractului de inchiriere umidificatoare se va face in avans;

3.      Oferta rent-to-buy este exclusiv destinata persoanelor fizice sau juridice din Bucuresti si judetul Ilfov.

 

 

Umidificator si purificator Venta LW 15

 

 

 

Umidificator si purificator Venta LW 25

 

 

 

Umidificator si purificator Venta LW 45

 

 

 

Umidificator si purificator Venta LW 80