1. ProfTech Consulting SRL- Cluj-Napoca

Logo ProfTech Consulting

ProfTech Consulting SRL ofera suport si consultanta in probleme de control al umiditatii, temperaturii si calitatii aerului. Firma pune la dispozitie o gama larga de aparate, spre vanzare si inchiriere, ca solutii pentru rezolvarea problemelor cauzate de umiditatea din constructii, incalzirea, climatizarea constructiilor.

In plus, in oferta se regaseste o noua generatie de purificatoare si neutralizatoare de mirosuri, solutia ideala  epentrurezolvarea problemelor de calitate a aerului. Portofoliul de produse cuprinde si o gamă larga de aparate de masură a umiditati, temperaturii aerului si diferitelor materiale, precum si pentru masuratori nedistructive folosind tehnologii optice, infrarosu, laser,etc.

Nu in ultimul rand, ofera servicii si consultanta in probleme legate de umiditatea in constructii, incalzirea si climatizarea constructiilor, purificarea aerului, ventilatie si neutralizarea mirosurilor.

 

2. Ecolemn

Ecolemn ofera solutii complete pentru montajul si finisarea parchetului masiv, parchetului stratificat si deck-ului (terase din lemn): esente indigene si exotice de parchet masiv traditional si industrial, parchet stratificat si deck (lemn pentru exterior), montaj profesional de parchet şi deck, parchet stratificat cu finisaje de lux, pardoseli pentru spatii umede (bai, bucatarii), mozaic din lemn, pardoseli sportive, precum si materiale profesionale pentru montajul si finisarea parchetului şi pardoselilor din lemn pentru exterior (izolatori parchet, adezivi parchet, chituri parchet, grunduri parchet, lacuri pentru parchet si deck).

 

3. Natural Wood Floors

Natural Wood Floor comercializeaza o gama larga de modele de parchet din lemn, reunite sub acelasi acoperis. Tehnologia de ultima ora, ne permite sa le oferim clientilor nostri parchet de lemn masiv, multistrat si triplustratificat, atat din esente autohtone cat si din esente exotice. Toate produsele furnizate sunt din surse regenerabile

 

4. Bogdan & Adrian Construct SRL

SC Bogdan & Adrian Construct SRL este distribuitor de materiale lemnoase din stejar, carpen, frasin, cires, fag, salcam, precum si nuc. Societatea este direct interesata de procesul de productie incepand cu:

  • uscarea cherestelei in camere de uscare conform statusului
  • prelucrarea materialelor si finisarea finala fiind de calitate superioara
  • sortarea parchetului pe diferite clase de calitati

 

5. Alveco montaj

O companie in continua dezvoltare si modernizare, deschisa la tot ce este nou in domeniul parchetului si pardoselilor, avand in dotare utilaje si echipamente de ultima generatie. Ofera consultanta, produse si solutii de montaj si intretinere parchet.

 

6. Parchet Expert Servicii SRL

ParchetExpert are o experienta de 20 de ani in oferirea de servicii de montaje si finisaje pentru parchet, punand, in acelasi timp, la dispozitia clientilor produse de ce mai buna calitate: parchet din lemn masiv de stejar European, o gama larga de esente si finisaje pentru parchetul dublustratificat special pentru incalzire in pardoseala, produse profesionale de parchet marca Bona – Suedia etc.

Scopul companiei este de a oferi solutia optima pentru fiecare client, de la un parchet classic, pana la unul de lux avand intotdeauna cel mai bun raport calitate – pret.

empty