Politica de returnare

 

Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, în ambalajul original și în aceeași stare în care au fost recepționate, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Returnarea va fi precedată de o cerere de returnare scrisă, datată și semnată de către cumpărător și trimisă pe email la office@lifeart.ro sau prin posță la sediul social firmei din București, in Bd. Iuliu Maniu, nr.15, corp C 40, Sector 6, in incinta S.C. Legume Fructe Militari S.A.

 

Returnarea produselor trebuie să se facă împreună cu toate accesoriile și fără să prezinte nicio urmă de deteriorare sau uzură, cheltuielile de expediție revenindu-i clientului. Life Art Distribuție SRL va inapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului/comenzii. Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare, produsele care prezinta modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri etc.

 

Aceast articol este valabil doar în condițiile în care clientul este persoana fizică, în conformitate cu legislația în vigoare privind încheierea contractelor la distanță.