Purificatoar de aer Airfree

 

Solutia naturala pentru astmul bronsic, alergii, mucegai si aer contaminat

 

 

Eficienţă înaltă
Eficacitatea purificatoarelor de aer Airfree în reducerea cantităţii de microorganisme şi substanţe dăunătoare din aer a fost demonstrată de INETI şi zeci de alte laboratoare internaţionale. Purificatoarele de aer airfree sunt eficiente împotriva bacteriilor, viruşilor, mucegaiului, făinării, alergenii acarienilor din praf , alergenii animalelor domestice, polenul şi mirosurile de tutun.

 

Fără întreţinere
Purificatoarele de aer Airfree  nu necesită întreţinere. Nu este nevoie să schimbaţi filtrele sau piesele în mişcare.

 

Complet silenţios
Tehnologia TSS utilizată la purificatorul de aer Airfree este complet silenţioasă. Fără ventilatoare sau turbine, un somn bun este garantat.

 

Consum redus de energie
Purificatorul de aer Airfree utilizează mai puţină energie decât un bec de 60 w.

 

Design premiat
Numai purificatorul de aer Airfree combină eficienţa înaltă cu un design premiat, care completează frumos aspectul casei dvs.

 

Mic şi portabil
Purificatorul de aer Airfree este uşor de transport, cântăreşte mai puţin de 2 kg şi ocupă puţin spaţiu.

 

Tehnologie ecologică, curată
Purificatorul de aer Airfree nu necesita întreţinere sau înlocuirea pieselor şi nu generează deşeuri.

 

Fără emisii de ozon sau ioni
Purificatorul de aer Airfree nu emite niciun ion şi este singurul de pe piaţă care s-a demonstrat că reduce concentraţia de ozon din atmosferă.

 

Tehnologie patentată exclusivă
Tehnologia TSS utilizată în purificatoarele de aer Airfree este exclusivă şi stabilită în peste 50 de ţări din întreaga lume.

 

 

Cum funcţionează?


Tehnologia exclusivă Airfree funcţionează prin eliminarea microorganismelor şi alergenilor, distrugându-le într-o fracțiune de secundă. În funcţie de model, prin dispozitivul Airfree trec în fiecare oră între 14.000 şi 20.000 de litri de aer, tratând tot aerul din încăpere într-un interval de timp foarte scurt.

 

Procesul funcţionează în acelaşi mod ca sterilizarea apei prin fierbere; atunci când apa este fiartă, microorganismele pe care aceasta le conţine sunt eliminate. În mod similar, Airfree absoarbe în mod continuu aer din cameră, încălzindu-l la peste 200°C şi sterilizându-l instantaneu. Aerul purificat este apoi răcit în interiorul dispozitivului, înainte de a fi recirculat în cameră.

 

Întregul proces este complet silenţios şi nu necesită întreţinere, nici chiar înlocuirea ocazională a pieselor. Tot ce trebuie să faceţi este să porniţi dispozitivul şi să îl lăsaţi să îşi facă treaba.