Servicii curatare umidificator si purificator Venta

 

Buna functionare si rezistenta in timp a umidificatorului si purificatorului dvs. Venta depinde in mare masura de modul in care este intretinut. Pe aparat pot ramane diferite reziduuri care se intaresc sau se poate depune calcar, in timp acestea afectand buna functionare a umidificatorului. Curatarea periodica, cu Solutia de curatat Venta, asigura o curatare completa, cu respectarea indicatiilor producatorului, si va ajuta sa va bucurati de beneficiile acestui aparat de umidificare si purificare pentru foarte multi ani.

 

Stim ca multi dintre clientii nostri au un program foarte incarcat, timpul liber fiind foarte pretios pentru ei, sau doresc implicarea unui profesionist in procesul de intretinere a aparatului. De aceea, Life Art Distributie vine in intampinarea clientilor sai cu un serviciu de curatare a aparatelor de umidificare si purificare Venta.

 

 

Producatorul german al umidificatoarelor si purificatoarelor Venta recomanda:

 

  • O curatare in profunzime de doua ori pe an, care se realizeaza prin adaugarea in apa a Solutiei de curatat Venta.

 

Descrierea serviciului

 

  • Serviciul este disponibil tuturor clientilor din regiunea Bucuresti-Ilfov
  • Se face in prealabil o programare la numarul de telefon: 0747.165.414 sau pe adresa de email: vanzari@lifeart.ro
  • Presupune o curatare in profunzime a aparatului/aparatelor de umidificare cu utilizarea Solutiei de curatat Venta la sediul firmei Life Art Distributie sau la domiciliul clientului

 

Aceasta curatare in profunzime este foarte importanta, mai ales in cazul in care nu s-a respectat intocmai cerintele minimale de intretinere a aparatului: spalarea la fiecare doua saptamani si utilizarea Aditivului igienic.

 

 

Costul serviciului:

 

Costul serviciului se stabileste in functie de numarul de aparate pe care fiecare client doreste sa le curete.

 

Astfel:

  • Pentru un aparat costul este de 30 lei (fara TVA) + Solutia de curatat Venta (69 lei - TVA inclus)
  • Incepand cu 2 aparate sau mai multe – costul este 20 lei/aparat (fara TVA)+ Solutia de curatat Venta (69 lei/aparat/ TVA inclus)

 

Gratuit se face o verificare generala a starii de functionare a aparatului si se ofera consultanta in vederea intretinerii la parametri optimi a acestuia.

 

Cu doar 30 de lei puteti scapati de grija intretinerii aparatului dvs. de umidificare si purificare!

 

Cum demontam si asamblam umidificatorul si purificatorul de aer Venta?

Cum demontam si asamblam umidificatorul si purificatorul de aer Venta?

Curățarea periodică a umidificatorului și purificatorului de aer Venta este un aspect esențial pentru menținerea unei stări bune de funcționare a aparatului și prelungirea duratei de viață a acestuia. Pentru realizarea unei curățări complete, trebuie să știm cum să demontăm umidificatorul și să îl reasamblăm corect pentru a nu-l deteriora.

Detalii