Scapă de praf pe șantier

Scapă de praf pe șantier

Se știe că în decursul unei lucrări de finisare a unei clădiri se produce o mare cantitate de praf. Acesta este rezultatul prelucrării  prin șlefuire a suprafețelor, a forării de găuri în pereți, uneori este rezultat de mixajul diferitelor amestecuri de ciment și alte prafuri pentru a obține mortare sau alte compoziții necesare în finisajele pereților.

Un alt mod prin care se degajă praf este atunci când se înlătură vechea pardoseală, la demontarea plăcilor ceramice și a altor placaje de pe pereți sau de pe pardoseli. Cert e că șantier fără praf sau fără zgomot nimeni nu a pomenit. 

Legislația europeană în domeniu a ajuns să fie aplicată și la noi în țară, odată cu accederea în Uniunea Europeană. Nu e doar o lege impusă, considerăm că ține de bună educație ca la renovarea apartamentului să ții cont și de vecinii tăi, confortul lor e vizibil afectat de prezența pe o perioadă lungă a prafului și a zgomotului. Am scris acest articol pentru a te putea îndruma în alegerea unei soluții când vine vorba de protecția de praf a locuințelor învecinate cu un minim efort și cu costuri minime.

 

Detalii

Ventilator TD 300

Ventilator TD 300

Ventilator radial Turbo Dryers TD 300 este potrivit în special pentru uscarea șapei și pardoselilor.

 

- Motor puternic

- Poate fi fixat în mai multe poziții

- Ușor de stivuit în spații mici

Detalii

Ventilator TD 2200

Ventilator TD 2200

Ventilatorul Turbo Dryers TD 2200 este potrivit în special pentru uscarea șapei și pardoselilor.

 

- Motor puternic

- Ventilator redial, construit cu rulmenți SKF pentru o durată de viață lungă

- Ușor de stivuit în spații mici

Detalii

Ventilator TurboVent 2000

Ventilator TurboVent 2000

Având o tehnologie eficientă de circulare a aerului, ventilatorul industrial TurboVent 2000 reușește să usuce într-un timp foarte scurt. În felul acesta, pereții, tavanele, scările sau sălile, sunt uscate rapidExtrem de rapid & eficient

 

Închiriază: 021.314.2144

Detalii

Ventilator FD 360

Ventilator FD 360

Ventilatorul industrial FD 360° se folosește atunci când trebuie extrasă umiditatea din șapă sau pardoseli, după o inundație sau o curațare industrială. Suprafața mare de lucru 28  m2

 

Închiriază: 021.314.2144

Detalii